
Ja volten pel mon

Altra Tast!

Sang de Gossa is incoming

On beure cervesa artesana a Estocolm
Carta de micros Americanes
Un altre lloc on prendre cervesa artesana és el Monk's Café. Un centric pub/restaruant que disposa de cervesa pròpia de barril (uns 6 tipus) així com artesanes d'USA, Italianes (Les genials Del Borgo) i rareses Belgues.
Un altre lloc que ens van recomanar els parroquians del Oliver Twist és la cerveseria Bo Kullmar. Estava tancada per reformes i tothom deia que era la millor d'Estocolm. Ens quedem amb les ganes. La seva web també sembla estar en reformes, i només tenen penjada la carta. Us recomano que feu una ullada.
----------------------------------
Avís: Tot és molt car però existeix una solució económica. A les tendes d'alcohol d'Estocolm (als supers no venen, has d'anar a tendes especialitzades) hi ha una amlpísima gama de ceveses d'importació de tot el mon i artesanes a un preu molt més assequible.
Consell ad hoc: El pla B és anar a una d'aquestes tendes, comprar cervesa, comprar gel en qualsevol super (si no trobeu també valen boses de verdures congelades grans) i una galleda de los 20 duros o al mateix super. Ompliu amb aigua i glaçons / boses de congelats la galleda i fabriqueu-vos una nevera d'emergència. El 30 minuts tindreu les cerveses fredes.
Zulogaarden SANG DE GOSSA

Y per tal de definir-la, més val una imatge que mil paraules

Cervesa artesana a Suècia I

Un altre exemple de microcerveseria Sueca és la Oscar Nils que es dediquen a elaborar diverses varietas de cervesa on el llúpol "amarillo" esta bastant pressent, inclòs en la seva varietat Stout.
I res, esperem que alguna tenda especialitzada / cerveseria de Catalunya/Barcelona importi aquestes cerveses ja que creiem que estan molt ben treballades, són diverses, sorprenents. Tot això acompanyat de la utilització de materies primeres de molt bona qualitat.
TAST DE CERVESES ARTESANES CATALANES

Per tal d'obtenir més informació i per inscriure-us poseu-vos en contacte amb la gent del 2d2despuma a la següent adreça: info@2d2dspuma.com
Mostra de Cervesa Artesanal. Mediona 2009

Cerveses i Cómics!!!!

- Zulogaarden cuvee des Rustres Bitter
Vine a fer cervesa

Nanoexperiment 4 "Zulogaarden American IPA"

Labor omnia vincit
I Festa Zulogaarden. Cervesa Artesanal.
-ZGN Nox (Esil Stout)
-ZGN Norai (Porter)
-ZGN Biscuit (Torrada Maltosa)
-ZGN Sang de Drac (Vermella especial)
-ZGN Bitter (Bitter anglesa de Barril)
PD: Vingueu aviat no sigui cas que passi com a la Candelera!!!
No estem dormint.. ans al contrari
- Zulogaarden Sang de Drac. Cervesa vermella amb 4 llúpols, que ja està circulant, que està causant sensació.
- Zulogaarden Hopocalipsis. Superbitter. Elaborada al 100% amb llúpols americans portats d’alla. Actualment madurant en ampolla.
- Zulogaarden Blanca. Segona provatura per obtenir una Zulogaarden blanca. La primera no ens va sortir bé. Actualment al fermentador secundari
- Zulogaarden IPA 100% Cascade. Actualment al fermentador secundari.
- Zulogaarden Tripple. Actualment al fementador primari.
- Zulogaarden Cuvee des Rustres de Barril. Tenim madurant un barril de 50 litres ple d’aquesta varietat que esperem obrir en una festa Zulogaarden que properament us comunicarem. En breu anirem pujant les fotos de les diferents cerveses que actualment estem preparant amb alguns comentaris sobre elaboració, nota de tast etc.

Cervesa Artesana a París (III)
En la següent foto podem veure un sèquit de dones amb una capsa al cap i una oca a la mà. Van a fer una ofrena a algú importnat... sabeu el que porten a la capsa?
k
CERVESAAAAAA. Els egipcis, pobres, no tenien capses de cervesa ni recipients de vidre, així que feien amb el que podien i en comptes d'ampolles tenien els següents recipients cònics que transportaven en caixes (el que seria una caixa de cervesa egipcia)
Capsa de Faraon IPA
Per últim a la següent foto podem observar una escena costumbrista de tres Brewers molturant el gra de manera manual per fer cervesa. És per flipar. 6000 anys de Homebrewing i la cosa no ha evolucionat gaire.
PD. Un altre lloc on podeu trobar cervesa artesana és a les botigues de vins que hi ha per tota la ciutat. En esepecial ens va sorperende una tendeta de vins propera a la Universitat de la Sorbona on disposaben de totes les varietats d'una cervesa artesanal Normanda amb motius vikings a l'etiqueta i en apolles de 75 cl.
Cervesa artesana a París (II)
Ens van ensenyar de pe a pa totes les instal·lacions, ens van explicar com s'ho feien, però jo tenia totes les energies destinades a entendre el que em dien i no pas per fer fotos. Una llàstima. Desde aquí moltes gràcies al brewer del Frog and Rosbif.
Intenteu visitar aquest tipus de pubs en hores "no punta" i tingueu compte que jo em vaig quedar atrapat dos hores i mitja allà dins i em va costar recuperar-me.
Cervesa Artesana a París (I)
Sembla que, pel que ens varem enterar, no hi han molts locals que produeixin la seva pròpia cervesa a París, i de fet, la majoria de els que la fabriquen són d’origen Anglès. Aquest és el cas de la Brasserie O’Neil. Les instal·lacions de que disposa aquest local estan a la vista només entrar i vam tenir la sort que aquell dia a aquella hora s'estaba elaborant una tirada.
"Tastet de les 4 varietats"
Les varietats disponibles aquell dia eren Blanca, Torrada, Negra i Rossa tot i que també fabirquen tipus Bock i de Nadal. Les més aconseguides pel meu gust eren la torrada i en especial la rossa, bastant llupolitzada i de burbuixa una mica picant.
Diari d'un brewer (I)

Zulogaarden Raining Blood
Les instal·lacions


Nanocerveceria v2
Actualment estem montant la NANOCERVESERIA V3. De moment tenim dos olles de 100L i un cremador gegant... manquen moltes coses encara. Quan la tinguem llesta penjarem les fotos.
II Tast introductòri al món de la cervesa

Tastarem 7 tipus de cervesa representatives dels seus propis estils. Durant el curs, que té una durada aproximada de dos hores, s'explicarán els origens i caractarístiques més destacables estils de cervesa abordats. El curs es desenvoluparà a través d'una exposició a la tele gegant del Braveheart.
Per a més infomració passeu pel Braveheart o envieu-nos un mail a zulogaarden@gmail.com
Un altre aniversari

Ja tenim un anyet
En l'inici del segon any de Zulogaarden ens plantejem, a vere si és possible...
- Ampliar la producció actual de 35L a 60-80L
Ens queda moltíssim per aprendres i millorar i els vostres comentaris i crítiques ens serveixen per a molt. Aíxí que ja sabeu... si teniu alguna cosa a dir podeu escriure a zulogaarden@gmail.com o deixar-nos algun comentari aquí mateix
Candelera, post final

I res, esperem tornar l'any que bé amb més cerveses i noves varietats. Espero que ens veiem a Mediona 09... Proper objectiu: Zulogaarden de tirador.

Una salutació del Zulogaarden Team
Clika per veure més fotos aquí
Apartat "Solo no puedes, con amigos si": Merci a tothom que ens ha donat una mà, sou molts i no us enumeraré per no deixar-me a ningú.
Més cerveses artesanals a la Candelera!
Artícle sobre cerveses artesanals!
