Cervesa Artesana a París (I)

Fa uns dies varem estar per París i per variar, una de les primeres coses que varem fer és assabentar-nos on estan les cerveseries artesanals locals (Les Brasseries). Aquest és un primer post sobre aquesta temàtica (cervesa artesana a París) però n’hi hauran més.

Sembla que, pel que ens varem enterar, no hi han molts locals que produeixin la seva pròpia cervesa a París, i de fet, la majoria de els que la fabriquen són d’origen Anglès. Aquest és el cas de la Brasserie O’Neil. Les instal·lacions de que disposa aquest local estan a la vista només entrar i vam tenir la sort que aquell dia a aquella hora s'estaba elaborant una tirada.







Allà matiex pots comprar un barrilet de 5L d'alguna de les seves 4 variets per 20-24€ o fer un tastet per 5€ de cadascuna de les 4 varietats (tipus Ale). Obiament també pots veure allà mateix tota la que vulguis.



"Tastet de les 4 varietats"


Les varietats disponibles aquell dia eren Blanca, Torrada, Negra i Rossa tot i que també fabirquen tipus Bock i de Nadal. Les més aconseguides pel meu gust eren la torrada i en especial la rossa, bastant llupolitzada i de burbuixa una mica picant.