Diari d'un brewer (I)

Estrenem una nova etiqueta: "Diari d'un brewer" ja que ens està essent d'utilitat el fet d'anar publicant aquí el dia a dia del que ens va passant per d'enrrecodar-nos de diversos fets, dades o dates d'una manera ràpida i accesible.
El següent gràfic mostra quina és l'evolució de la nostra producció en litres de la nostra curta història.

Seguim treballant per ampliar la producció... voliem passar de 40 a 100L per tirada però només ha pogut ser de 40 a 65.
k
Altres esuclls amb els que ens estem trobant:
k
- Començem a tenir problemes d'espai
- Tenim dos barrils buits. Un de 50 (mahou) i un de 30 (Damm). Al descollar la part de dalt (per on s'omple) sembla que hi ha un tope per dintre que impedeix obrir-lo per reutilitzar-l, és a dir, no podem utilitzar-los.
- Necessitem soldar peçes metal·liques
- Necessitem preveidors barats de matèries primeres (malta i llúpol) ja que gairebè qualsevol cosa ens surt més a compte importar-la de EEUU o UK i pagar el trasport que compar aquí, sobretot el llúpol en flor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu trobat ja proveïdors més aprop? si nó les comandes que feu a l'estranger, no us surt molt car els ports?

cervesatortosa@gmail.com

Anònim ha dit...

Aquesta gràfica és molt antiga.
¿Com ha anat el 2009?