- Taladro amb broca per a metall (jo he fet servir una de 6mm)
- Llima de mitja caña
- Martell i un clau.
- Una aixeta
- Un metro
- Olla de 100L
- Fas maques amb un retolador.
Després colles l'aixeta (posant fil de teflón a la rosca per aïllar) i ja tens un macerador gegant. Lo ideal seria forrar de fusta l'olla per a retenir la calor de la fase de macerat, però de moment amb això tenim prou. El macerador no té filtre, però ficant un troç de "nanas" de inox al boc intern de l'aixeta aconseguiras un filtre patillero per a que l'aixeta no s'obturi amb la malta al mateix temps que deixa passar el most.
Finalment comentar-vos que per a fer servir un equip d'aquestes dimensions ens fa falta una bomba (alimentaria) per poder trasegar el most. És el catxarro vermell de la foto.
En fi, ara falta fer servir l'equip i que la cervesa surti bona. En propers posts anierm explicant com ens anem montant el xiringuito.
3 comentaris:
hola! desde la foto l'olla sembla que sigui d'alumini...
Pos no
Hola companys, aquesta setmana posare una aixeta a una olla semblant a la vostre(mes petita) pero em preguntaba si li calia algun tipus d'arandela especial que aguantes les temperatures. com que l'olla va al foc...
Gracies.
blau
Publica un comentari a l'entrada