Víbria: Are you ready for the green hop?

k
Zulogaarden Víbira:
k

Cervesa Tipus Ale. Estil: Bitter. Alcohol: 6,5º. IBUS: 65. Maltes: Pilsner Malt i flocs de civada crua.Llúpols Southern Cross (NZ), Amarillo (US), i Simcoe (US).



Concepte: Cremosa, aromàtica, llupolitzada. És una rossa llupolitzada però no tant pel que fa a l’amargor com en termes de sabor i aroma. Això es deu a les addicions extra i generoses de llúpol en els darrers minuts de la cocció (Late Hop). D’aquesta manera es dóna més importància a la presència d’olis i essències a la cervesa (sabor i aromes) que a la transformació dels Alfa-àcids del llúpol en amargor (IBUs). Una altra manera de gaudir del llúpol. Tot i així, Víbria registra uns gens menyspreables 65 IBUs.





Descripció del Tast: Rossa lleugerament tèrbola, escuma blanca i densa. En aroma destaquen els tocs a resina de pi, llimona i aranja acompanyats de tocs maltosos. Entrada en boca oberta, tocs cítrics i herbals que combinen amb un cos cremós i pinzellades de cereal maltejat que contribueixen a balancejar el seu amargor. Evoluciona en boca i el sabor a llúpol es fa més pressent, prenent diversos matisos a fuita madura, resina, aranja, tot recolzat en una base maltosa que aporta contrapunts i matisos al tast. Finalitza amb una descàrrega amarga, persistent i agradable.



k
Presentació el 2 de setembe al 2D2dspuma.

2 comentaris:

La Font del Diable ha dit...

mucha suerte como siempre!
haber si la puedo probar antes que se acabe.
saludos
pepe

Guillem ha dit...

I per Molins la podrem trobar?