Cervesa Artesana a París (III)

Un altre lloc on hi havien rastres de cervesa artesana a la ciutat de París era al Museu del Louvre i no precissament al bar del Museu sinó a la galeria egipcia

En la següent foto podem veure un sèquit de dones amb una capsa al cap i una oca a la mà. Van a fer una ofrena a algú importnat... sabeu el que porten a la capsa?
k

CERVESAAAAAA. Els egipcis, pobres, no tenien capses de cervesa ni recipients de vidre, així que feien amb el que podien i en comptes d'ampolles tenien els següents recipients cònics que transportaven en caixes (el que seria una caixa de cervesa egipcia)

Capsa de Faraon IPA

Per últim a la següent foto podem observar una escena costumbrista de tres Brewers molturant el gra de manera manual per fer cervesa. És per flipar. 6000 anys de Homebrewing i la cosa no ha evolucionat gaire.

PD. Un altre lloc on podeu trobar cervesa artesana és a les botigues de vins que hi ha per tota la ciutat. En esepecial ens va sorperende una tendeta de vins propera a la Universitat de la Sorbona on disposaben de totes les varietats d'una cervesa artesanal Normanda amb motius vikings a l'etiqueta i en apolles de 75 cl.