Cervesa artesana a París (II)


La segona i darrera barsserie que varem visitar a París és el Pub “Frog and Rosbif”, de la cadena Frog Pubs. Aquests establiments elaboren la seva pròpia cervesa al soterrani dels PUBS i tenien cosetes interessants. Per exemple, tres sortidors “handpulled” a més de 4 tiradors més “convencionals”.



En aquells momentes tenien diponibles de tirador handpulled una bitter anglesa (Inseine) i una bitter torrada, mentre que de tirador convencional disposaben d'una ginger, d'una negra (Dark de Triomph) i una Blanca (White House). Totes de tipus Ale. Les que més envs van agradas per orde van ser la bitter Inseine (brutal, monovarietal Styrian Goldings), la negra Dark de Triomph (chocolat malt a dojo) i la blanca White house (cremosa).
El tastet ens el van fer gratis perque van veure el nostre interès per aquest tipus de cervesa i per que erem els únics clients a les 11.00 am. Molt recomanabla la bitter Inseine, molt bona i rica. El brewer a més ens va ensenyar les instal·lacions preparades per elaborar 800L per tirada




Ens van ensenyar de pe a pa totes les instal·lacions, ens van explicar com s'ho feien, però jo tenia totes les energies destinades a entendre el que em dien i no pas per fer fotos. Una llàstima. Desde aquí moltes gràcies al brewer del Frog and Rosbif.

Intenteu visitar aquest tipus de pubs en hores "no punta" i tingueu compte que jo em vaig quedar atrapat dos hores i mitja allà dins i em va costar recuperar-me.

2 comentaris:

galais ha dit...

No era el brewer, era el "senyor encarregat", però el nivell de compromís dels empleats amb la cervesa és tal que sentia les receptes com a seves. I de fet, ell mateix controlava les densitats durant el procés. Ens va ensenyar fins i tot la malta emmagatzemada... bona cervesa, bon local i bona gent. No us porteu una mala impressió pel fet de que sigui una "cadena" d'uns cinc pubs. A cada local tenen la seva fàbrica.

Zulogaarden ha dit...

No siguis tant exigent! per a mi qualsevol que intevingui en el procès de fabricació artesnal és un Brewer!!... o nanobrewer