Ja volten pel mon



Encara no l'heu tastat? doncs correu a les cerveseries 2d2dspuma (Horta) i Braveheart (Molins de Rei)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He de dir que és excel·lent. Té una retirada a la Rosita però amb més collons, més dura, més dolça i més amarga alhora... en definitiva, més! Enhorabona, Zulogarden!

JoanCG ha dit...

Ara fa un moment l'he tastat, una cervesa molt potent. Una amargor molt intensa i persistent, no apte per a tots els paladars.

Crec que és més bona quan ja portes uns glops i a una temperatura una mica més alta per assaborir més matisos, en el meu cas pot ser l'he servit massa freda.

Zulogaarden ha dit...

Ei, merci per opinar sobre la Sang de Gossa. Des del nostre punt de vista creiem que encara pot millorar més (les cerveses d'alta graduació triguen més a madurar). Per altra banda és cert que preferible consumir-la a una temperatura inferior a quan surt de la nevera i en un got estret (no copa), tipus cervesa de blat o similat.

Salut

Gloria ha dit...

M'ha agradat molt!

La setmana passada vaig probar la IPA de Nogne i us puc dir que la vostra Sang de Gossa M'ha agradat més. la Nogne IPA tenia un regustet com de resina que no em va acabar de convencer (compte, que això és únicament la meva opinió personal i no pretenc que vagi a missa:jo no fa gaire temps que estic fent el tastacervesetes i encara estic aprenent)

Respecte a l'amargor... Home, jo es que el "limit del dolor" el tinc en unes tisanes depuratives que de tant en tant ens feia la meva mare, i que eren amargues qhe t'hi *censurat*. Sang de Gossa és amarga, pero, això si, sense traumes.

Nuri ha dit...

A la Taverna de Smaug de Banyoles també la tenim!