Novetats Mediona 2012

S'acosta Mediona, el gran Torneig de les Arts Marcials de la Cervesa. És la mostra degana en quan a cerveses i nosaltres sempre intentem anar molt ben preparats. El 9 de juliol, tot el dia.


Enguany, a banda de portat moltes de les habituals, hem cregut convenient incorporar 4 cerveses experimentals sigui per procediment, sigui per matèries primers, sigui per combinacions de llúpols  que creiem que poen aportar un granet de sorra a la Mostra, no en va, Sang de Gossa va ser un projecte que va nàixer a Mediona, amb una IPA emprant tècniques llupuleres que no havíem fet servir abans. En resum, Mediona mola, i és un escenari ideal per presentar totes les parides que puguis haver fet fins la data. Dit això presentem tot seguit les novetats per 2012.

Strawberry Madness


Una Pale Ale referescant elaborada amb llúpls NZ i amb kilos de maduixes en diverses fases de l'elaboraicó.

Black Magic


Una Fan de Salyer Satanic Porter elaborada amb llúpols americans amb un dry hop bastant interessant de Colmbus i virutes de bota de reoure amreicà.


Cojo Manteca 

Una Rye IPA amb tocs cítics i d'aranja bastant evidents, amb cos, robusta i potent. Dedicada a la figura del Cojo Manteca.

Medionensis  beign

La Summer Ale de tots els anys, aquest cop portem una summer wheat Ale elaborada monovaritelament amb llúpol Kohatu (NZ) i dry hop d'Amarillo. Elaborada amb llevat especial per cerveses de blat. Refrescat i llupolitzadao

Esperem que siguin del vostre gust!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si us plau!!!!!!!
Soc el vostre "millor client", el ke sempre us compra un munt d'ampolles. No puc anar a Mediona. Guardeu-me un parell d'ampolles de cada una de le novetats (sobretot la Slayer) i paso a recollirles per on sigui (Braveheart o per el vostre Zulo). Tingueu pietat de mí!!!.