VI Mostra de cervesa artesana de Mediona

Qué dir de la mostra de Mediona. Poca cosa que no sapigueu: Aquest anys serem més de 30 cervecers, que és el 11 de juny, i que no us la podeu perdre. No hi ha excuses. Aquest any portarem 10 varietats al gran torneig de les arts marcials de la Birra, aquestes seran:- ZGN Summer IPA 2011 Ortuño's touch. Cervesa que fem per a Mediona cada any. Cada any és diferents. Enguany amb un toc ortuñil. Ampolla 75cl i Barril. Dry Hop Amarillo.

- ZGN Summer Ale: Cervesa rossa, lleugera, toc amarg molt present , aromàtica. Per aguantar en les hores més intenses de la calor. Ampolla 33cl i 75cl. Dry Hop Southern Cross.

- ZGN Doble Pale Ale: amb cos, equilibrada, aromàtica i saborosa. El llúpol esta molt present en sabor i aroma, però no en amargor. Dry hop Simcoe i Amarillo. Barril i ampolla de 33cl.

- ZGN Nox. La Stout de Zulogaarden. Torrefacter, intensa, chapapote. Ya sabeu de que es tracta. Dry hop Cascade.

- ZGN IPA Fuggles. Monoverietalde llúpol que lo dóna nom. Suau, sedosa, cos àmpli. Fuggles en estat pur. Dry hop de Fuggles. Barril i Ampolla de 75cl.

- ZGN Hopocalipsis: Bitter de Zulogaarden. 4 Llúpols americans atromentant el teu pal·ladar. Dry hop amarillo.

- ZGN Pesta Negra: Blend 1/3 Nox jove i 2/3 Nox envellida en barrica de roure francès per estrenar durant 4 mesos. No diem res per no confondre a ningú. Millor la tasteu. Barril i ampolla 75.

- ZGN Black Out: Cervesa 100% envellida en Barrica de roure francès per estrenar amb Dry Hop de Simoce. Igual que en l'anterior cas, millor que la trastis. Ampolla 75cl. Poques unitats.
- ZGN Arruganukas. Estil Modefoker White Ultrabitter. Estil malalt. Cervesa blanca MOLT amarga. No apte per a tots els públics. Recomanada per als més masokes.

- ZGN Sang de Gosa: Imperial IPA. Poques unitats. Ampolla 33cl.