El dissabte 13 de novembre tindrà lloc el "III Curs d'elaboració de cervesa artesana" amb mètode Todo Grano
El taller consta de tres parts diferenciades on es combina teoria amb pràctica. En aquest sentit se segueix el següent guió:
Part1: Teoria de les diverses fases del procés de producció.
- Processos químics / biològics bàsics del procés de producció del métode "todo grano" i ingredients de la cervesa.
- Equip necessàri (equips preparats per produïr cervesa a a casa), eines de planificació de receptes i alguns mètodes d’elaboració de receptes.
Part 2: Producció de cervesa artesana amb participació directe dels participants i explicacions teòriques pertinents.
Part 3: Dinar. Festa i xerinola.
- Les fases es poden anar intercalant per a comoditat dels assistents
- Al llarg del curs s’aniran realitzant tastets de cerveses de l’estil que s’estigui elaborant en el curs.
- Els assistentes seran obsequiats amb ampolles de la cervesa elaborada.
Dades del curs:
Preu: 110€
Places previstes: 10 assistents
Dia i Hora: Dissabte 13 de novembre de 10am a 16pm, aproximàdament
Lloc: 2D2dspuma C/Manigua nº 8, Barcelona. Metro Congrès o Maragall
Organitza: 2D2dspuma
Imparteix el curs: Associació Zulogaarden Cervecers Artesans.
1 comentari:
Molt bé, ens veiem demà
Publica un comentari a l'entrada