De tornada de l'Arboç

Aquesta és l'única foto que hem pogut trobar via Cerveza Artesanal en Catalunya. Sempre és agradable envoltar-se de cervesa artesanal i cervecers artesnas. Aquest cop també hen rebut la visita, a banda del coneguts ja habituals, d'alguns homebrewers que encara no teniem el plaer d'haver tingut una conversa amb ells. Cal destacar la sorpresa que ens varem endur provant la cervesa del Pepe de "La font del Diable", una single hop "Centennial" molt ben feta, llúpolitzada, aromàtica. Ens hem endut tres ampolles a les que les farem una guarda perque estem segurs que aquesta cervesa evolucionará encara més. El Raúl de "Bebirra", no trigarem en eveure'l pupulant per les fires i en Christian de la "Popaire" ens va portar una unitat de cadasúna de les vatietats que ha elaborat (3 ). Una d'elles era "per veurese-la en tres quarts d'hora".
Per cert. Molta gent a la fira (i per mail, i al blog) ens ha preguntat on hem adquirit rizhomes de llúpol via USA. Ha estat en aquesta página web:

http://www.americanbrewmaster.com/

Teniu en compte però que el període per demanar rizhomes ja s'ha acabat i no accepten més encarrecs

ñ

Recuerdo al uruguayo de dos metros que me prometió traer a Mediona una cerveza que te explota en la cara

3 comentaris:

La Font del Diable ha dit...

El recuerdo se agradece, no se si me deje la memoria en el pueblo o que paso...
Tiene seguro de resp. civil esa birra, asi que tranquilos!
saludos!

Lúpuloadicto ha dit...

No sabeu quina enveja que em feu, amb tanta i tanta cervesa, fires i demés...

Per cert, com crec que teniu algun tipus de relació amb les de 2d2dspuma, a les quals habitualment els faig comandes per correu (ja que sóc del sud de València), m'interessaria conseguir tantes cerveses vostres com fos possible. Si em dieu una direcció de correu em pose en contacte amb vosaltres i concretem (la meua es paugar84@hotmail.com).

Salutacions!

Lúpuloadicto ha dit...

Per cert, i per si encara no coneixieu el meu blog, sóc el Lúpuloadicto:

http://lupuloadicto.blogspot.com/

Salutacions!