Espectatives per al 2010!

Hem de dir que la inactivitat al blog és directament proporcional a la quantitat de cervesa que estem produint. Val a dir que tenim per endavant algunes cites a les que no podem faltar i em de portar força cervesa.


Mètode Zulogaarden de transport de caixes de cervesa, anàlog al de barrils

La primera fita important de l'any és la Fira de la Candelera 2010, a casa, a Molins de Rei. Allà tindrem una paradeta el cap de setamana del 5,6 i 7 de febrer. Estem acabant de tancar quines seran les varietas que portarem. El que si sabem es que doblarem la quantitat que varem portar l'any passat i que portarem més de 6 varietats diferents, algunes de noves, com no.

Paradeta de l'any passat.

La segona fita important de l'any és el Vine a fer Cervesa 2010, al maig, on també tindrem una paradeta. El tercer event important al que no volem faltar és a Mediona i a veure si aquest any podem assistit per primer cop a Jafre aprofitant que ara tenim mes capacitat de producció que altres anys.

Per altra banda tambés estem preparant diversos tasts, com per exemple el que tindrà lloc el dilluns 11 de gener a la tenda/cerveseria 2d2dspuma (Barcelona) on coorganitzem el tast de cerveses americanes

Cartell del tast marca de la casa. Encara queden plaçes!!!!


Un segon tast que estem preparant és a la Cerveseria Braveheart (Molins de Rei), on farem un tast de cerveses americanes i frikis el dilluns 19 de gener.



Us esperem en qualsevol d'aquests events. Ja sabeu on trobar-nos!
PD: Dir-vos que una nova tirada de sang de gossa esta a punt a punt de distriburi-se... més informació en propers posts.

1 comentari:

JoexBeer ha dit...

excelente noticia...espero poder ir a estos encuentros y probar vuestras viejas y nuevas elaboraciones.