Zulogaarden Cuveé des Rustres

Aquesta varietat de Zulogaarden és la primera que varem elaborar i la que més cops hem reproduït al llarg de la nostra curta però intensa història com a nanocervesers. Amb cada nova tirada hem anat polint la recepta i ara ja la tenim consolidada. Podriem dir que és una cervesa de tipus "Especial" doncs no varem seguir cap criteri concret a l'hora d'elaborar la recepta inicial, sinó que varem anar introduïnt maltes i llúpol segons les notres particulars preferències. Val a dir que és una cervesa en que predomina el llúpol, monovarietal Cascade (algun cop hem ficat una mica de llúpol Galena al sabor), i els aromes típics de les cerveses amb una forta càrrega d'aquest tipus de llúpol a l'aroma.



Cuveé des rustres significa literalment "Collita dels ganyans". Varem escollir aquest nom donat que, al ser princiants, el nostre métode d'elaboració estava molt lluny se ser mínimamanet polit. Val a dir que en l'elaboració d'aquesta cervesa hi consten 4 maltes, Pale Malt, Caramalt, Blat i Xocolata, aquesta última en mínimes proporcions i per donar-li el color bronze/vermellenc que volem que sigui caractarísic.

La Zulogaarden Cuveé des Rustres és una cervesa de tipus Ale on predominen els tocs de llúpol, dolça, amb un final maltòs i escuma persistent. El color és marró vervellòs i té aromes florals degut a l'utilització molt generosa de llúpol Cascade.

PD. Si voleu tenir més informació pregunteu a la cerveseria Braveheart de Molins de Rei, on us podran dir com aconseguir algunes unitats.