160 Fira de la Candelera.

Com molts ja sabreu, a principis de Febrer se celebra la Fira de la Candelera, a Molins de Rei, una fira que ja va per la seva 160 edició i que es de tipus generalista i de les més grans de Catalunya.
Els díes de fira són tot el cap de setmana, els dies 4, 5 i 6 de febrer.

Zulogaarden hi serem amb la nostra parada ubicada al mateix lloc que els darrers dos anys, darrera de la difa dels vins (C/Passeig Terraplé amb Pere Caldres, passada la Plaça de la llibertat, darrera de la fira dels vins), amb tot el desplegament de medis que ens sigui possible (juguem a casa i no podem quedar malament) ja que com veureu, ens ho hem treballat de valent.


Enguany comptarem amb algunes novetats. A continuació llistem totes les cerveses que portarem. En total 11 varietats Zulogaarden, amb tres novetats i també varietats recuperades que feia temps que no produíem.

Novetats:

- ZGN Candelera. Edició especial per a la fira que cada any varia de varietat.Aquest anys es tracta d’una Pale Ale de 6º. Ampolla i barril.

- ZGN Por Tutatis: IPA, Ampolla i Barril

- ZGN Orangubier: Cervesa de Blat, 4,5º


A més a més:

- ZGN Norai: Robust Porter 7 º, Ampolla

- ZGN Nox :Tipus stout. 6º, Ampolla

- ZGN Sang de Gossa: Imperal IPA 7º, Ampolla

- ZGN Hopocalipsis: Bitter 5,5º, Barril

- ZGN Summer IPA: IPA, 6,5º, Ampolla i barril

- ZGN Cuvee des Rustres: Proto IPA, 6,5º, Ampolla i barril

- ZGN Hivern: Cervesa de Temporada especiada, 7º.

- ZGN Fuggles; IPA Monovarietal Fuggles, 6º.

Esperem que almenys alguna de les 11 sigui del teu gust!!

Per altra banda tenim més novetats:

1: El nostre tirador passa de tenir 3 aixetes a 4. Aquesta darrera és una bomba de mà i l’estrenarem a la Fira. Així que per primer cop a la Història hi haurà disponible Zulogaarden Hand Pulled o Cask Ale. AIxò vol dir que la cervesa no s'impulsa amb CO2 sino que surt a pressió.

Això és una bomba de mà

2: S'està gestant la I Fira de Cervesa Artesana a Molins de Rei. Les primeres dates apunten a maig i estarà oberta a tothom.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!!
Soy un homebrewers o fabricante casero,y hago mi cervecita artesanal (3 tipos para ser exactos), y me gustaría participar en la I FIRA de CERVESA ARTESANA a MOLINS DE REI.
Con quien debo hablar y/o que requisitos debo cumplir, para ello?
Un saludo.
Esteban