FIRA DE NADAL DE MOLINS DE REI


Zulogaarden estarà, el cap de setmana del 10 al 12 de desembre, a la Fira de Nadal de Molins de Rei (Plaça de la Creu, al costat de l’estació de Renfe). Aquesta és una fira generalista, de temàtica nadalenca, tot i que ens han dit que hi haurà entre els paradísies una altra cervesa artesana a banda de nosaltres. Això vol dir que a la fira podreu comprar torrons, figures pel pessebre, arbres de nadal i cervesa artesana.

Les cerveses que portarem seran:

- ZGN Hivern. De barril i ampolla

- ZGN Nox. Stout. De barril i ampolla

- ZGN Cuveé des Rustres. Proto IPA. De Barril i Ampolla

- ZGN Amarillo. IPA monovarietal. Ampolla

- ZGN Tencapins. IPA. Ampolla

- ZGN Sang de Gossa. Imperial IPA. Ampolla

- ZGN Norai. Robust Porter. Ampolla.

- ZGN Hopocalipsis. Bitter. Ampolla.

DOLOR

Tast a l'Ateneu Roig


El proper dimecres 1 de desembre a les 20:00 se celebrarà un taller de tast de cerveses artesanes a l'Ateneu Roig de la Vila de Gràcia conduït per l'Associació Zulogaarden Cervecers Artesans.

Al taller de tast es degustaran 7 cerveses artesanes catalanes, cadascuna representativa d’un estil o família concreta, tot fent esment a les propietats organolèptiques de cadascuna així com una breu contextualització històrica de l’estil de la cervesa. Aquest taller incorpora continguts bàsics sobre ingredients, procés de producció i alguns criteris de classificació de cerveses.

Preu Taller: 15€ socis de l'Ateneu, 19€ no socis de l'Ateneu
Inscripcions: ateneu@roigcultura.cat, fins dissabte 27 de Novembre
(C/Ciudad Real 25, Metro Joanic o Diagonal)


III Curs d'elaboració de cervesa artesana

El dissabte 13 de novembre tindrà lloc el "III Curs d'elaboració de cervesa artesana" amb mètode Todo Grano

El taller consta de tres parts diferenciades on es combina teoria amb pràctica. En aquest sentit se segueix el següent guió:

Part1: Teoria de les diverses fases del procés de producció.

- Processos químics / biològics bàsics del procés de producció del métode "todo grano" i ingredients de la cervesa.

- Equip necessàri (equips preparats per produïr cervesa a a casa), eines de planificació de receptes i alguns mètodes d’elaboració de receptes.

Part 2: Producció de cervesa artesana amb participació directe dels participants i explicacions teòriques pertinents.

Part 3: Dinar. Festa i xerinola.

- Les fases es poden anar intercalant per a comoditat dels assistents

- Al llarg del curs s’aniran realitzant tastets de cerveses de l’estil que s’estigui elaborant en el curs.

- Els assistentes seran obsequiats amb ampolles de la cervesa elaborada.

Dades del curs:

Preu: 110€

Places previstes: 10 assistents

Dia i Hora: Dissabte 13 de novembre de 10am a 16pm, aproximàdament

Lloc: 2D2dspuma C/Manigua nº 8, Barcelona. Metro Congrès o Maragall

Organitza: 2D2dspuma

Imparteix el curs: Associació Zulogaarden Cervecers Artesans.

Més informació i inscripció